8 de maig del 2016

En la teua, llibreria, o en la meua

Hi ha moltes llibreries a València però algunes tenen un encant especial. Jo avui us vull recomanar algunes de les meues:

-La Rossa, una llibreria en femení. Aquest espai conté llibres escrits per dones i per a dones. Un espai amable on pots llegir mentre et fas un café, gaudir de presentacions i recitals però, també, de xerrades i tallers de caràcter feminista. Un lloc agradable que ens convida a gaudir de la lectura mentre reflexionem. En definitiva, un lloc on passar una bona vesprada.
Facebook: https://www.facebook.com/librerialarossa/
També tenen Twitter i Instagram

- Llibreria 3i4, mítica llibreria situada al centre Octubre, mítica perquè sense ella els llibres en la nostra llengua no tindrien cabuda a València. Mireu la seua agenda d'activitats on trobareu presentacions, xerrades... un espai on es respira cultura. Des de l'interior de la fera, la resistència i el combat duen nom de llibreria.
Facebook: https://www.facebook.com/llibreria3i4
Podeu seguir també el seu Twitter

-La Repartidora, un espai innovador a la ciutat de València des del cooperativisme. Un lloc on s'ofereix literatura de combat, texts polítics i econòmics. Un lloc genial on teixir la utopia i fer realitat allò de: "pensa global, actua local". Amb la idea de "radicalitat", anar a l'arrel, trobareu tot allò que no trobeu enlloc.
Pàgina web: http://larepartidora.org/
També tenen Facebook i Twitter


-La Traca, llibreria de barri, de tota la vida, on trobaràs recomanacions genials de caràcter general. Una llibreria perfecta per fer créixer les tendes del barri i on el tracte personal és, de veritat, personal. 
Pàgina web: http://www.llibrerialatraca.com/
També tenen Facebook i Twitter





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada